Tárcsák

Staltech - Tárcsa + Vető

Staltech - Hidraulikus tárcsák

Staltech - U tárcsa

 

U27, U30 Tárcsa >>

      U27, U30 Tárcsa  azzal a céllal alkalmazandó, hogy aprítsuk és felkészítsük az összes típusú talajt gabona és zöldség alá. Forgó tányérok vágják a földet és intenzíven keverik a növényi maradványokat és a szalmát. Többek között lazítja a földet a téli szántás után, keveri a műtrágyát illetve növényi maradványokat a földdel, kultivátorozza a tarlókat (alászántás) stb.. A munkamélység a hátsó henger segítségével van szabályozva. Sztenderd felszerelésben csöves hengerrel van ellátva. Fennáll az a lehetőség, hogy a hengert más típusú hengerbe szereljük fel attól függően, hogy milyen típusú talajt művelünk és mit termesztünk benne.

A tárcsa sztenderd felszerelése:

  • kettő sor tárcsa, amelyek magas minőségű bór acélból készültek, átmérőjük 510 mm, lengéscsillapító rendszerrel, gumihengerek formájában.
  • univerzális csatlakoztatási rendszer II és III kategoriájú függesztésre
  • hátsó csöves henger, átmérője 500mm
  • oldal lemezek

Opcionális felszereltség:

  • 560 mm vagy 610 mm átmérőjű tárcsák
  • automatikus zsírozás SKF
  • egy sor rugós fésű

A tárcsa elérhető a következő szélességekben: 2,5m, 2,7m, 3,0m illetve 4,0m.

Vető-művelő aggregát >>

TÁRCSA T27S (2,7m) vagy T30S (3,0m) vető művelő aggregát minden típusú talaj megművelésére alkalmas a gabona és zöldség termesztés előkészítésére. Ezeknek az aggregátoknak használata sikeresen kiválthatja a szántást.

Aggregát munkája két sor tárcsán alapszik, amelyek többek között a talaj lazítására szolgálnak a téli szántás után illetve tarlók kultivátorozásához is kiváló stb.. A gépek alkalmasak ez együttműködésre a vetőgéppel a következő munkaszélességgel: T27S – 2,7m és T30S – 3m. A munka mélység a hátsó hengerrel van szabályozva. Sztenderd felszereltségben az aggregát csöves hengerrel rendelkezik.

Aggregátok a következő felszereltséggel rendelkeznek:

–       kettő sor tárcsa, amelyek magas minőségű bór acélból készültek, átmérőjük 510 mm

–       hátsó csöves henger, átmérője 500 mm

–       hidraulikusan, munkahengerrel vezérelt kar, amelyre rácsatlakoztatható a vetőgép

Opcionális felszereltség:

–       tárcsák, atmérő 560 mm

–       automatikus zsírozás SKF

–       talpak a vetőgép alá

–       oldal lemezek

–       Packer henger vagy Gumi henger

Aggregát a következő szélességekben érhető el 2,7m, 3,0m illetve 4,0m.

UH Tárcsa >>

    UH Tárcsa hidraulikusan összerakható azzal a céllal alkalmazandó, hogy aprítsuk és felkészítsük az összes típusú talajt gabona és zöldség alá. Többek között lazítja a földet a téli szántás után, keveri a műtrágyát illetve növényi maradványokat a földdel, kultivátorozza a tarlókat (alászántás) stb.. A munkamélység a hátsó henger segítségével van szabályozva. Sztenderd felszerelésben csöves hengerrel van ellátva. Fennáll az a lehetőség, hogy a hengert más típusú hengerbe szereljük fel attól függően, hogy milyen típusú talajt művelünk és mit termesztünk benne. UH Tárcsa a következő szélességekben van gyártva 4m, 4,5m, 5m illetve 6m, függesztett és félig függesztett  verzióban, vonó rúddal és szállító kocsival.